Informatie over de woning

Prachtige nieuwbouw tussenwoning, gelegen op het westen. De woning is voorzien van maar liefst 4 slaapkamers en is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De moderne keuken is uitgerust met Siemens inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een inductie kookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie en uiteraard een vaatwasser. In de luxe badkamer is een badkamermeubel met spiegel, hangend toilet, inloop douche met douchescherm en zelfs een bad aanwezig. 

Bij deze woning is een eigen parkeerplaats inbegrepen in de voortuin. De achtertuin wordt alvast voor u ingericht met een terras aan de woningzijde, graszoden en een hekwerk als erfafscheiding. De tuin is gelegen aan een slootje, met uitzicht over de polder.

Door de aanwezigheid van zonnepanelen en het gunstige A+++ energielabel, is dit een uitermate energiezuinige woning. 

Veelgestelde vragen

Heeft iedere woning een eigen parkeerplaats?

Met uitzondering van de woningen aan de Trijntje Keeverstraat 8 t/m 10 heeft iedere woning één eigen parkeerplaats in de voortuin. De bewoners van Trijntje Keeverstraat 8 t/m 10 kunnen (gratis) op het openbare terrein parkeren.

Hoe worden de woningen opgeleverd?

Bekijk de technische omschrijving om te zien hoe de woningen worden afgewerkt: Afwerkstaat

Zijn er inschrijfkosten?

Nee, het reageren op een huurwoning in dit project is gratis. Er zijn geen administratie-, bemiddelings-, of andere (courtage)kosten van toepassing. Ga je een woning huren? Dan dien je voor de sleuteloverdracht de eerste huurperiode en waarborgsom vooraf te betalen.

Reageer nu!

Interesse in deze woning? Klik op ‘ik wil deze woning’ om direct te reageren. Je wordt naar onze Huurcalculator gestuurd waar je snel en gemakkelijk kan zien of je in aanmerking komt. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Ik wil deze woning